Как да платите с кликвания - първа стъпка: Да се съхрани картата

Не ви се иска да преписвате постоянно номера на платежната ви карта? Включете функцията “Помни картата” и ние безопасно ще си запаметим данните за плащане за вашите бъдещи покупки.​

Как функционира това?

За да можем да си запаметим вашата платежна карта за вашите бъдещи покупки, ни е необходимо да знаеме вашият номер на мобилния телефон. Винаги преди плащането ще ви изпратиме 4-цифров достъпен СМС код за GoPay сметката, където ще бъде вашата карта безопасно съхранена.

Тип GoPay: Необходимо е да се пристъпва към платежният шлюз винаги повторно от същият имейл, за да можеме правилно да ви идентифицираме и СМС кода да ви изпратиме винаги на правилния телефон. Само така можете да използвате предимството плащане чрез кликване.

How to use 1 click payments.png

Безопасност

Няколко важни свойства, които е добре да знаете за тая функция.

1. Можете по което и да е време да се отпишете.​

Съхранената платежна карта можете когато пожелаете да я изтриете. Запишете се в GoPay сметката върху платежният шлюз посредством 4-цифровия СМС код. На избраната карта е достатъчно да се кликне върху кръстчето на десния горен ъгъл и така ще бъде изтрита картата от системата. Платежната карта можете също да изтриете след записването в GoPay сметката на www.gopay.com.

2. На кликване до 2 500 Чешки крони​

Със съхранената платежна карта можете да купувате чрез кликване на поръчката за сума до 2 500 Чешки крони. По-високите суми са допълнени с 3D Secure oхрана поради по-високата безопасност.

3. Високо опазване на данните.​

Вашата платежна карта ще бъде в безопасност с нас. Спазваме международният стандарт за безопасност PCI-DSS Level 1/ Ниво1, става въпрос за най-висша степен на безопасност на данните във финансовият сектор. Всичките лични информации са криптирани с най-напредналите криптографски механизми (TLS).

Was this article helpful?:

Are you looking for something else?

Contact support specialist