Hogyan fizessünk - 1. lépés: Megjegyezni a kártyát

Nincs kedve állandóan másolgatni a bankkártya számát? Kapcsolja be a "Kártya megjegyzése" funkciót, és mi biztonságosan elmentjük a jövőbeni vásárlásokhoz szükséges összes adatot.​

Hogyan működik?

Ahhoz, hogy a jövőbeni vásárlásaihoz megjegyezhessük bankkártyája adatai, ismernünk kell a mobiltelefonja számát. Minden fizetés előtt egy 4-jegyű hozzáférési SMS-kódot küldünk a GoPay számlájára, amely biztonságosan tárolja kártyája adatait.

GoPay tipp: Helyes beazonosítása és az SMS kód minidig helyes telefonra történő megküldése érdekében fontos a fizetési kaput ismételten mindig azonos e-mailből megközelíteni. Egyedül így élvezheti az egyetlen kattintásos fizetés előnyeit.

How to use 1 click payments.png

Biztonság

A szóban forgó funkció néhány fontos tulajdonság, amelyet jó tudni.

1. Ön bármikor kijelentkezhet.​

Az tárolt bankkártyát bármikor törölheti. A fizetési kapu GoPay fiókjába 4-jegyű SMS kód segítségével jelentkezhet be. A kiválasztott kártya esetében elég rákattintani a jobb felső sarokban található x-re, és a kártya törlődik a rendszerből. A bankkártyát azt követően is törölheti, hogy a www.gopay.com oldalon bejelentkezett a GoPay fiókjába.

2. Egy kattintással 2 500 CZK-ig​

Az elmentett bankkártya segítségével 2 500,-CZK összeghatárig fizethet egyetlen kattintással. Ennél nagyobb összegek esetén a nagyobb biztonság érdekében ezen kívül 3D Secure biztonsági funkció alkalmazására kerül sor.

3. Fokozott adatvédelem​

Velünk biztonságban van a bankkártyája. Megfelelünk a pénzügyi szektor legmagasabb adatbiztonsági szintjét képviselő PCI-DSS Level 1 nemzetközi biztonsági standard követelményeinek. Minden személyes adat titkosítása a legmodernebb titkosító mechanizmussal (TLS) történik.

Was this article helpful?:

Are you looking for something else?

Contact support specialist