Cum să plătiți pentru clicuri - pasul 1: Amintiți-vă cardul

Vă deranjează să scrieți mereu numărul cardului de credit? Activați funcția "Memorează cardul" și vom păstra în siguranță informațiile de plată pentru achizițiile viitoare.​

Cum funcționează?

Pentru a vă aminti cardul dvs. de credit în scopul achizițiilor următoare, trebuie să cunoaștem numărul telefonului dvs. mobil. Întotdeauna înainte de plată vă vom trimite un cod de acces de 4 cifre pentru contul GoPay, unde cardul dvs. va fi stocat în condiții de siguranță.

Indicație GoPay: Este important să accesați portalul de plată întotdeauna în mod repetat cu același e-mail, astfel încât să vă putem identifica corect și codul SMS să vă fie trimis la telefonul corect. Numai astfel puteți folosi beneficiile plății pe clic.

How to use 1 click payments.png

Siguranță

Câteva caracteristici importante, pe care este bine să le cunoașteți despre această funcție.

1. Puteți să vă deconectați oricând

Cardul de credit stocat poate fi șters oricând. Conectați-vă la contul dvs. GoPay pe portalul de de plată printr-un cod SMS de 4 cifre. Cu cardul selectat, faceți clic în colțul din dreapta sus cu o cruce, iar cardul va fi șters din sistem. De asemenea, puteți să ștergeți cardul de plată conectându-vă la contul dvs. GoPay la www.gopay.com.

2. Pentru clicuri de până la 2.500 CZK​

Cu o carte de credit salvată, cu un click puteți achiziționa o comandă de până la 2.500 CZK. Sumele mai mari sunt completate cu 3D Secure pentru o securitate sporită.

3. Securitate sporită a datelor

Cardul dvs. de credit va fi în siguranță cu noi. Îndeplinim standardul internațional de securitate PCI-DSS Nivelul 1, acesta este cel mai înalt nivel de securitate a datelor din sectorul financiar. Toate informațiile personale sunt criptate cu cele mai avansate mecanisme criptografice (TLS).

Was this article helpful?:

Are you looking for something else?

Contact support specialist